sa facem cunostinta!

ENUȚĂ BOGDAN – nume de scenă BOBY de la Văleni

Născut la data de 01.04.1984
Solist de muzică populară, muzică lautărească și manele (acolo unde este cerere).
Un artist cu multă experiență, Boby a avut numeroase apariții la posturile TV naționale. Un interpret cu notorietate și cu un repertoriu foarte bogat, ce cântă melodii din toate zonele țării.
Pasiunea pentru muzică, studiile dar și moștenirea talentului de la tatăl său , binecunoscutul acordeonist Cîcă de la Văleni, și-au pus amprenta asupra performanțelor lui muzicale .
Este considerat unul dintre cei mai buni soliști de muzică lautărească din Prahova. Boby este o prezență extrem de plăcută și reușește să impresioneze chiar și cel mai pretențios  public.

VANCEA DENISA MADALINA

“ Cand cuvintele sunt de prisos, muzica vorbeste” Shakespeare

Ma numesc Vancea Denisa Madalina, am 34 de ani si sunt solista de muzica usoara de aproximativ 10 ani si de 8 ani membra a formatiei Royal Band. 🎶
Imi impart timpul intre a fi cadru didactic si a bucura oamenii, participand alaturi de colegii mei la cele mai placute evenimente din vietile celor care ne aleg.
Cea mai mare bucurie a mea este atunci ii vad pe oameni fericiti si multumiti de alegerea facuta! Ma conduc dupa motto-ul FA RAI DIN CE AI asa ca incerc sa vad de fiecare data partea buna a lucrurilor. Seriozitatea si perseverenta ma definesc, aceste calitati fiind piatra de temelie a carierei mele.

Dițoiu Alexandra Nicoleta

Motto: “Fii o voce, nu un ecou.” -Albert Einstein

 

Numele meu este Dițoiu Alexandra și am 23 de ani. Pasiunea mea pentru muzică s-a născut la o vârstă fragedă, atunci când părinții mei m-au înscris la dansurile populare. Acolo am descoperit și m-am îndrăgostit iremediabil de muzica populară, iar părinții mei m-au susținut, ducându-mă să iau ore de canto. În prezent, pot spune că sunt foarte norocoasă, deoarece fac ceea ce iubesc cel mai mult pe lume: în timpul săptămânii practic cea mai nobilă meserie, cea de profesor pentru învățământul primar, iar în timpul liber, mă dedic total pasiunii mele pentru muzică, cele două îmbinându-se perfect.
Sunt o persoană poate mult prea sensibilă, dar în același timp cu o personalitate puternică, ambițioasă și perseverentă.

TUDORACHE ANDREI DAVID Nume de șcena CIREAȘĂ

Născut la data de 23.02.1990
Absolvent al Colegiului de Artă Carmen Silva din Ploiești și a conservatorului de muzică din cadrul Institutului de muzicologie Valahia din Tîrgoviște.
Pasiunea pentru muzică, studiile dar și moștenirea talentului de la bunicul său , binecunoscutul acordeonist Tudorache Ștefan, și-au pus amprenta asupra performanțelor lui muzicale .
Un artist vesel, plin de energie pozitiva și entuziasm , care prin personalitatea și felul lui de a fi, creează foarte ușor o atmosferă de petrecere necesară oricărui eveniment.

ENUȚĂ MĂDĂLIN- clape și aranjamente orchestrale

Născut la data de 02.11.1979
Un artist cu multă experiență, cu numeroase apariții la posturile TV naționale.
Pasiunea pentru muzică, studiile dar și moștenirea talentului de la tatăl său , binecunoscutul acordeonist Cîcă de la Văleni, și-au pus amprenta asupra performanțelor lui muzicale .

GHIMBAȘ ALEXANDRU – sunet și background vocal

Născut la data de 21.06.1986
Pasionat de sunet din fragedă copilărie, a absolvit numeroase cursuri de specialitate.
Un artist vesel, plin de energie pozitiva și entuziasm , care prin personalitatea și felul lui de a fi, creează foarte ușor o atmosferă de petrecere necesară oricărui eveniment.

George Roland-Acordeon

Pasionat de sunet din fragedă copilărie, a absolvit numeroase cursuri de specialitate.
Un artist vesel, plin de energie pozitiva și entuziasm , care prin personalitatea și felul lui de a fi, creează foarte ușor o atmosferă de petrecere necesară oricărui eveniment..

Cere o oferta personalizata

× Cere Oferta
Verified by MonsterInsights